Logo BS Brainstorm.md Brainstorm Brainstorm Brainstorm Brainstorm Brainstorm Brainstorm Brainstorm

0

Conectăm serverul...
GustaPRO
GustaPRO

GustaPRO

Publicat: 11.03.2024

Vezi Site-ul
MAI JOS

Despre Proiect

GustaPRO este o destinație de încredere pentru profesioniști și amatori în domeniul gastronomiei, oferind o gamă diversificată de ingrediente, ambalaje și ustensile de cea mai înaltă calitate pentru patiserie, catering și gătit. Fondată cu pasiunea pentru gastronomie și dorința de a oferi soluții complete și inovatoare pentru industria alimentară, GustaPRO se angajează să ofere clienților săi produse de excepție și servicii ireproșabile. Cu o echipă dedicată și expertă, GustaPRO își propune să fie partenerul tău de încredere în fiecare etapă a călătoriei tale culinare.

  • Categoria

    Site Web

  • Domeniul

    Magazin Online

  • Publicat

    11.03.2024

Tehnologii utilizate pentru crearea site-ului.

La săitul GustaPRO, se utilizează cele mai noi tehnologii web pentru a oferi o experiență de navigare captivantă și eficientă. Designul este responsive, adaptându-se perfect la diferite dispozitive, iar viteza și performanța sunt optimizate pentru a asigura o încărcare rapidă a paginilor. Elementele interactive și multimedia îmbogățesc experiența utilizatorilor, în timp ce securitatea este garantată prin soluții avansate de criptare a datelor.

1

HTML și CSS: Elementele de bază ale web-ului, HTML și CSS, au fost folosite pentru a crea o interfață intuitivă și plăcută pentru utilizatori. Aceste tehnologii asigură o experiență de navigare coerentă și atractivă.

2

MySQL: Sistemul nostru de gestionare a bazelor de date MySQL este esențial pentru stocarea, organizarea și accesarea eficientă a datelor critice. Acesta garantează integritatea și securitatea informațiilor.

3

La săitul loyard.gr, s-a folosit BackEnd Framework-ul Laravel pentru a asigura funcționalitatea și performanța optimă a platformei.

4

Panoul de administrare la fel a fost creat cu ajutorul tehnologiilor PHP& MySQL, având la bază un pachet popular pe nume Moonshine

GustaPRO
Creat de BrainStorm.md
URMĂRIȚI-NE